Ostoskorisi on tyhjä.

The Brightest Void vinyyli

The Brightest Void vinyyli

Tuotekuvaus: Tracklist:
1. No Bitter End -Video Clip Version-
2. Your Heaven And Your Hell -with Michael Monroe-
3. Eagle Eye -with Toni Turunen-
4. An Empty Dream -main theme from “Corazón Muerto”-
5. Witch-hunt
6. Shameless
7. House of Wax
8. Goldfinger
9. Paradise (What About Us?) -Within Temptation feat. Tarja-

Hinta: 21.99 € (sis. alv)

Paino: 900 g